Ферма Койчеви се занимава с производство на гъби и субстрат в чували

Ферма Койчеви се занимава с производство на гъби и субстрат в чували за гъба кладница и др. Фермата е създадена през 2009 година.

     За нас: Ние се занимаваме с отглежда не на гъба кладница в съвременно изградени помещения и с иновативна технология и автоматизация. Помещенията отговарят на всички изисквания по европейските стандарти за отглеждане на гъби. Разполагат с високо капацитетни филтри за вкарване на свеж и чист въздух. Етажерки с анти бактериално покритие за пакетите със субстрат. Покритие с висок интензитет в помещенията. Хладилна камера с анти бактериални филтри и оптимални условия за да съхраняваме свежи гъбите до крайния клиент. Разполагаме с високо квалифициран персонал.

Гъбите произведени в нашата ферма са отгледани при идеални условия, с което постигаме най-високо качество. Субстрата е от избрани дървесни частици обработени в специални пастьоризатори при висока температура. Пакетите със субстрат се пакетират в специална камера с определена температура и влажност, и стерилност за да се избегне замърсяването на пакетите. Мицела който използваме е от високо клалифицирани фирми с нужните сертификати.В помещенията персонала работи със специални екипи за запазване на хигиенните условия, и за безопасност по време на работа. Всички работници минават ежедневни и ежемесечни инструктажи за работа при гъбопроизвоство. Всички работници минават нужните медицински прегледи. Техниците и фирмите които поддържат машините и правят профилактика са високо клалифицирани .Гъбата кладница е една от най-високо оценените гъби от готвачите в цял свят. Тя притежава изключителни вкусови качества. Гъба кладница има много приложения в рецепти за диетите, медицината, консервната промишленост, при производство за дрожди, хлебни изделия и много други. Гъба кладница е сред малкото познати гъби с високо съдържание на полезни за организма вещества

 Ние също така произвеждаме дървени пънчета и субстрат за отглеждане на шийтаке, рейши, кралска кладница, лъвска грива и други. За разлика от други ферми ние работим с наши чували които са приготвени изцяло с ръчен труд по наш патент и гарантираме за всеки един чувал.В нашата ферма се произвеждат чували които са лесни за обслужване при гъбопроизводство . Нашите чували са единствени по вида си и няма никакви подобни продукти в Европа ,всеки чувал е с собствен бар код на етикета при производство . За поръчки в страна работим с куриерски фирми или наш транспорт.

     Имаме възможност и за лична доставка до адрес в зависимост от количествата. Разполагаме с 5 помещения за гъбопроизводство, 1 помещение за съхранение на пресният материал, 2 помещение за производство на чувалите, 2 помещения за стерелизиране на материала при висока температура /105 градуса/, след което се мести в помещение с по ниска температура и контролирана влажност за да изстине материала и стане годен за пакетиране и заразяване.

     Даваме гаранция!!! за всеки закупен от нас чувал, защото се прави ръчно пълненето за 100% сигурност.

Имаме високо клалифициран персонал който ще отговори на вашите въпроси.

Посетено 78 пъти, 1 посещение(я) днес
Сподели тази история..