За нас

You are here:

За нас

Фермата е създадена през 2010 година, като през годините постоянно се разширява и развива. Днес вече разполагаме с шест помещения за гъбопроизводство, консервен цех, цех за производство на субстрат, складови помещения и др.

      Предлагаме пресни и консервирани продукти от гъби и зеленчуци с уникален вкус.

      Ние се занимаваме с отглеждане на гъба кладница, шийтаке и др. в съвременно изградени помещения с иновативна технология и автоматизация. Помещенията отговарят на всички изисквания по европейските стандарти за отглеждане на гъби. 

       Консервният цех е оборудван с високоефективни машини за преработка на гъби и зеленчуци.

      Гъбите произведени в нашата ферма са отгледани при идеални условия, с което постигаме най-високо качество. Субстрата е от  дървесни частици обработени в специални пастьоризатори при висока температура. Пакетите със субстрат се пакетират в специално помещение с определен микроклимат, и стерилност за да се избегне замърсяването на пакетите. Мицела който използваме е нашо производство.

      В помещенията работим със специални екипи за запазване на хигиенните условия, и безопасност по време на работа.

      .Гъбата кладница е една от най-високо оценените гъби от готвачите в цял свят. Тя притежава изключителни вкусови качества. Гъба кладница има много приложения в рецепти за диетите, медицината, консервната промишленост, при производство за дрожди, хлебни изделия и много други. Гъба кладница е сред малкото познати гъби с високо съдържание на полезни за организма вещества

        Също така произвеждаме дървени пънчета и субстрат за отглеждане на шийтаке, рейши, кладница, лъвска грива и други. За разлика от други ферми ние работим с наши чували които са приготвени изцяло с ръчен труд по наш патент.

      В нашата ферма се произвеждат чували които са лесни за обслужване при гъбопроизводство . Нашите чували са единствени по вида си и няма никакви подобни продукти.

Посетено 160 пъти, 1 посещение(я) днес